PSRM

01 iunie 2017

Igor Dodon va ține un discurs la Forumul Economic Internațional din Sankt Petersburg

Astăzi, 1 iunie, și-a început activitatea Forumul Economic Internațional din Sankt Petersburg. Tema principală a Forumului este identificarea unui nou echilibru în economia globală.

La eveniment au sosit mai mult de 12 mii de persoane din 130 de țări. La Forum participă peste 230 de conducători de companii internaționale și 650 de șefi de companii din Rusia, precum și șefii a 76 de regiuni din Federația Rusă.

Mâine, 2 iunie, la ședința plenară vor prezenta câte un raport patru persoane: Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, prim-ministru al Indiei, Narendra Modi, Cancelarul federal al Austriei, Christian Kern și Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon.

“Sunt mândru de țara mea, liderul care a avut onoarea de a fi unul dintre cei patru raportori de bază al unuia dintre cele mai prestigioase Forumuri internaționale din lume, a scris pe rețele de socializare în acest sens, consilierul președintelui, Ion Ceban. Menționam că în activitatea Forumului de la Sankt Petersburg este implicat și Președintele Partidului Socialiștilor RM, Zinaida Grecianîi.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă