PSRM

16 iunie 2021

Igor Dodon, la Briceni: Le-am dat garanții cetățenilor, că vom continua să soluționăm problemele cu care se confruntă

Casa de cultură din orașul Lipcani a fost, azi, neîncăpătoare. Cetățenii s-au îmbulzit pentru a participa la întrevederea electorală cu președintele PSRM, Igor Dodon. Potrivit liderului socialiștilor, oamenii s-au interesat de asigurarea cu apă potabilă și canalizare, crearea locurilor de muncă, politica internă și relațiile cu țările vecine.

“Cetățenii au apreciat faptul că, grație implicării echipei noastre, în Lipcani s-au făcut multe fapte bune pentru oameni și comunitate. Noi am dat garanții că vom continua să soluționăm problemele cu care se confruntă”, mai povestit Dodon, pe canalul său de Telegram.

Președintele PSRM întreprinde, azi, o vizită în raionul Briceni. Dodon a vizitat și satul Larga, unde a felicitat familia lui Vladislav și Diana Lecari cu ocazia Săptămânii Familiei. În această frumoasă familie cresc șase copii.
Totodată, Igor Dodon a discutat cu cetățenii din Larga.

“Mă bucură faptul că oamenii din nordul țării susțin deplin Blocul Comuniștilor și Socialiștilor, în mod special, pentru a apăra împreună statalitatea noastră. Oamenii s-au pronunțat categoric împotriva intențiilor partidelor de dreapta de a organiza „reforma administrativă”, adică să lichideze raioanele și majoritatea primăriilor”, a mai scris Dodon.

În satul Tețcani, raionul Briceni, Igor Dodon a discutat cu localnicii despre problemele ce le întâmpină zilnic cu privire la pensii, salarii, administrația publică locală.
De asemenea, președintele PSRM a vorbit și despre importanța consolidării statalității, a relațiilor reciproc avantajoase cu partenerii străini și a protejării intereselor producătorilor și exportatorilor autohtoni.
În sala arhiplină a Casei de Cultură din orașul Briceni, Igor Dodon împreună cu Zinaida Greceanîi a avut o discuție productivă cu cetățenii care au manifestat îngrijorare față de soarta țării noastre.
„În context, am subliniat importanța susținerii Blocului Comuniștilor și Socialiștilor în cadrul alegerilor parlamentare anticipate din 11 iulie, din care fac parte stataliști și profesioniști cu o experiență vastă.
Le-am relatat detaliat oamenilor din Briceni care sunt acțiunile echipei noastre în cele mai importante domenii: protecția socială, dezvoltarea regională, creșterea economică, politica externă și multe altele.
Împreună vom învinge!”, a mai scris Dodon.

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă