PSRM

26 august 2016

Igor Dodon, Zinaida Greceanîi și Andrei Neguța s-au întîlnit cu Ambasadorul SUA la Chişinău

Igor Dodon, preşedintele Partidului Socialiştilor din Republica Moldova, împreună cu Zinaida Greceanîi, preşedintele fracţiunii PSRM în Parlamentul RM şi Andrei Neguţa, Ambasador, vicepreședintele fracțiunii PSRM, deputat socialist în Parlamentu RM, au avut o întrevedere cu Ambasadorul Extraordinar şi Plenipotenţiar al SUA în Republica Moldova, E.S. James D. Pettit.

În cadrul discuţiei părţile au făcut un schimb de opinii privind situaţia politică din ţară, inclusiv situaţia cu privire la campania electorală pentru аlegerile prezidenţiale, care va începe la 31 august curent.

TPA_3269 ttIgor Dodon şi-a expus îngrijorarea în legătură cu aprobarea de către CEC a listei exagerate de 3.2 mln. de alegători, fapt care, în opinia sa, nu poate fi real, dar poate fi un prim pas pentru o posibilă fraudare a alegerilor prezidenţiale. “Noi vom cere public ca această listă să fie revăzută, să se vină cu dovezi clare de ce pe parcursul a doi ani numărul de alegători în RM s-a majorat cu 300 de mii de persoane”.

Părţile şi-au exprimat speranţa că această campanile electorală va fi una transparentă, iar toţi concurenţii electorali vor fi puşi în condiţii egale de participare la scrutin.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă