PSRM

20 ianuarie 2021

Igor Dodon consideră importantă implicarea tinerilor în viața socială și politică a țării

Președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon, a avut astăzi, o întrevedere cu membrii consiliului coordonator al aripii de tineret a Partidului Socialiștilor din Republica Moldova „Garda Tânără”.

Tinerii au vorbit despre proiectele pe care organizația respectivă le-a realizat în anul 2020 și despre planurile pentru anul curent.

Igor Dodon a menționat importanța pe care o acordă implicării tinerilor în viața socială și politică a țării. Potrivit lui, au fost lansate mai multe inițiative de îmbunătățire a activității organizației. Președintele PSRM a accentuat necesitatea realizării unor proiecte cu impact pozitiv pentru societate, inclusiv cele de înverzire a raioanelor din țara noastră, de conservare și promovare a memoriei istorice, organizarea acțiunilor culturale, sportive și educaționale.

Menționăm că ”Garda Tînără” a fost creată în anul 2011, numără peste 1000 de membri activi, are reprezentanți în fiecare raion și este una dintre cele mai mari organizații politice de tineret din Republica Moldova.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă