PSRM

05 aprilie 2017

Igor Dodon: Săptămîna viitoare Moldova ar putea obţine statutul de observator în cadrul UEEA

Agenda Consiliului Economic Suprem Euroasiatic, care se va întruni în şedinţă la 14 aprilie, include examinarea solicitării, depuse de Preşedintele Republicii Moldova cu privire la atribuirea ţării noastre a statutului de observator în cadrul Uniunii.

O decizie în acest sens a fost luată de către Consiliul Comisiei Economice Euroasiatice (CEE), care a avut loc la 5 aprilie, la sediul CEE.

„Astfel, deja săptămîna viitoare, Republica Moldova ar putea obţine statutul de observator în cadrul UEEA”, a indicat pe pagina sa din reţeaua de socializare, Preşedintele Republicii Moldova.

„Noi promovăm consecvent interesele agenţilor noştri economici şi obţinem revenirea produselor moldoveneşti pe pieţe de desfacere tradiţionale. Poziţia noastră rămîne neschimbată: Moldova trebuie să fie deschisă pentru toate direcţiile. Noi trebuie să avem relaţii de prietenie cu toţi partenerii noştri atît din Vest, cît şi din Est,” a mai specificat şeful statului.

Menţionăm că Partidul Socialiştilor mereu a optat pentru aderarea Republicii Moldova la Uniunea Economică Euroasiatică. PSRM susţine plenar acţiunile Preşedintelui Republicii Moldova în direcţia dată.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă