PSRM

10 martie 2016

Igor Dodon s-a întîlnit la Moscova cu Serghei Mironov

Preşedintele Partidului Socialiştilor, Igor Dodon a avut astăzi la Moscova o întrevedere cu liderul partidului „Spravedlivia Rossia”, Serghei Mironov. 

În cadrul întrevederii părţile au făcut un schimb de opinii despre stadiul actual de dezvoltare al relaţiilor moldo-ruse, despre situaţia politică din Republica Moldova şi cea din Federaţia Rusă, “Am discutat şi despre campaniile electorale, care urmează să aibă loc în ţările noastre: în FR unde în luna septembrie vor avea loc alegerile pentru Duma de Stat, şi în Moldova, unde în acest an vor avea loc alegerile prezidenţiale şi, sperăm că și alegerile parlamentare anticipate”, a menţionat liderul PSRM.

Totodată, Igor Dodon a spus că a acceptat invitaţia lui Serghei Mironov de a participa la lucrările congresului partidului “Spravedlivia Rossia”, care va avea loc în perioada 22-23 aprilie. Pentru participare la congres, din partea PSRM va fi delegat un grup de deputaţi. La finele întrevederii, urmînd o tradiţie frumoasă, Dodon i-a oferit lui Mironov un Mărţişor drept symbol al primăverii la moldoveni.

Menţionăm că între Partidul Socialiştilor şi formaţiunea “Spravedlivia Rossia” este încheiat un acord de colaborare înterpartinic, dar, formaţiunile mai colaborează şi la nivelul fracţiunilor  parlamentare.

În noiembrie anul trecut, preşedintele partidului „Spravedlivaia Rossia”, Serghei Mironov, a luat parte la lucrările congresului Partidului Socialiştilor apreciind înalt activitatea acestuia şi menţionînd că anume PSRM va conduce Moldova spre un viitor luminos.

Igor Dodon se află cu o vizită de lucru de o zi în capitala FR, unde în calitate de preşedinte al Federaţiei de Şah din RM participă la ceremonia de deschidere festivă a Turneului pretendenţilor la titlul de campion al lumii la şah, 2016. Agenda vizitei la Moscova mai prevede întrevederi în Duma de Stat a Federaţiei Ruse cu deputaţi şi demnitari de stat din Rusia.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă