PSRM

01 decembrie 2015

Igor Dodon s-a întîlnit cu Pirkka Tapiola

Preşedintele Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, a avut, astăzi, o întrevedere cu ambasadorul Uniunii Europene în Republica Moldova, Pirkka Tapiola. Întrevederea a avut loc la iniţiativa demnitarului european. Şeful Misiunii UE l-a felicitat pe liderul PSRM cu prilejul realegerii sale în postul de conducător al formaţiunii pentru o nouă perioadă de 4 ani.

În cadrul întrevederii, părţile au discutat situaţia politică, socială şi economică actuală din ţara noastră.

În cursul dialogului Igor Dodon a îndemnat partenerii occidentali să nu încerce să refacă noua Alianţă „Pentru euro” deoarece ei nu mai sînt buni de nimic. „Nu încercaţi să le salvaţi „pielea politică”. Moldova nu va mai putea suporta o nouă alianţă a acestor hoţi şi tîlhari”, a subliniat liderul PSRM.20151201-037

Dodon şi-a exprimat convingerea: cu cît mai repede în RM vor avea loc alegerile parlamentare anticipate, cu atît mai repede vor apărea şanse reale de a salva şi elibera statul nostru din captivitate, de a realiza reforme economice şi sociale reale şi de a scoate ţara noastră din groapa în care s-a pomenit.

La întrevedere au fost prezenţi Andrei Neguţa, ambasador, deputat în Parlament, şi Mindaugas Kaserauskis, consilier politic al Delegaţiei Uniunii Europene în Moldova.

Intilnirea a avut loc intro atmosferă caldă şi amicală.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă