PSRM

02 februarie 2021

Igor Dodon: PSRM va susține proiectele de dezvoltare a infrastructurii localităților

Proiectele de dezvoltare a infrastructurii localităților, inițiate în mandatul lui Igor Dodon de președinte al țării, vor continua. De aceasta i-a asigurat liderul PSRM pe locuitorii satelor Goleni și Ruseni, în cadrul vizitei în raionul Edineț.

Anul acesta, la inițiativa PSRM, satul Ruseni va primi 300 mii de lei pentru amenajarea zonei de agrement și încă o jumătate de milion – pentru reabilitarea drumurilor și a infrastructurii. Satul Goleni va beneficia de 350 mii de lei pentru reparația clădirii Centrului de tineret și o jumătate de milion – pentru reabilitarea drumurilor. De asemenea, PSRM va susține proiectele de aprovizionare cu apă.

Locuitorii acestor sate i-au mulțumit lui Dodon pentru faptul că, anul trecut, satul Goleni a beneficiat de 927 mii de lei în cadrul Programului național „Drumuri bune pentru toți”, iar satul Ruseni – de 1 milion 113 mii de lei.

Igor Dodon le-a mulțumit pentru susținerea largă care i-au acordat-o în cadrul scrutinului prezidențial. Astfel, în satul Goleni, 95% dintre alegători au votat pentru Igor Dodon în turul doi, iar în satul Ruseni – 70%.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă