PSRM

03 iulie 2019

Igor Dodon a propus crearea unei comisii pentru lichidarea consecințelor dezastrului natural din nordul republicii

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon s-a adresat Guvernului cu propunerea de a crea o comisie specială, care să analizeze rapid consecințele intemperiei și să identifice ajutoarele de care trebuie să beneficieze persoanele care au suferit în urma ploilor abundente din 2 iulie.

“Natura s-a dezlănțuit în nordul țării. A fost distrusă producția agricolă de pe mii de hectare, iar de pe sute de case au fost smulse acoperișurile. Cel mai mult au avut de suferit raioanele Bălţi, Briceni, Edineţ, Ocniţa, Rîşcani, Sîngerei, Glodeni şi Donduşeni.

În aceste clipe de deznădejde, este important ca oamenii să simtă că nu sunt lăsați în voia sorții. Colegii noștri din teritoriu, împreună cu un grup de deputați, ajută autoritățile locale să calculeze operativ prejudiciile, însă fără sprijinul autorităților centrale – al Guvernului, după caz, al Parlamentului, problema nu va fi soluționată.

Mă adresez Guvernului cu propunerea de a crea o comisie specială, care să analizeze rapid consecințele intemperiei și să identifice ajutoarele de care trebuie să beneficieze sinistrații”, a scris Igor Dodon pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă