PSRM

26 mai 2021

La Spitalul din Anenii Noi, Igor Dodon a vorbit cu personalul medical despre inițiativa PSRM de dublare a salariilor

Președintele PSRM, Igor Dodon, și-a început deplasările prin localitățile țării, unde discută cu oamenii față în față despre problemele și doleanțele lor. Astăzi fostul șef al statului se află în raionul Anenii Noi.

La Spitalul din Anenii Noi, Igor Dodon a vorbit cu personalul medical despre inițiativa sa de dublare a salariilor. Liderul PSRM și-a exprimat regretul că etapa a treia de majorare cu 40%, care urma să aibă loc din 01 iulie, nu poate să se producă din cauza blocajului instituit de președintele Maia Sandu. Dodon a dat asigurări că această lege va fi votată la una din primele ședințe a Parlamentului ce va fi ales pe 11 iulie.

Președintele PSRM le-a mulțumit angajaților din sănătate pentru efortul depus în lupta cu COVID-19 și a amintit că, datorită implicării și susținerii consilierilor locali socialiști, Spitalul din Anenii Noi a reușit să procure un aparat de respirație artificială atât de necesar în această perioadă.

Igor Dodon a discutat și cu locuitorii orașului Anenii Noi. Oamenii i-au vorbit direct despre necesitățile lor și au apreciat proiectele realizate în localitate cu suportul comun al echipei PSRM. Printre acestea: reparația mai multor străzi, iluminarea stradală, crearea terenurilor de joacă pentru copii, reparația grădiniței, construcția unei săli moderne de sport și acțiunea de plantare a 10 mii de copaci.

Recent, Igor Dodon a declarat că spre deosebire de concurenții electorali, echipa cu care merge în alegeri cunoaște nu doar din auzite ce îi îngrijorează pe cetățenii și este gata să propună soluții concrete pentru problemele lor.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă