PSRM

26 mai 2021

Igor Dodon a vizitat localitățile din raionul Anenii Noi

În cadrul vizitei în raionul Anenii Noi, liderul PSRM Igor Dodon a discutat cu zeci de oameni din Ciobanovca, dar și din satele din preajmă – Troița Nouă, Mirnoe și Balmaz. Oamenii au pus diferite întrebări, în mod special, despre starea drumurilor, protecția socială a cetățenilor, asigurarea cu apă și gazificare.

Oamenii au toată încrederea că doar echipa profesionistă a Blocului Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor este capabilă să vină cu soluții reale la problemele lor.

Următoarea întâlnire cu cetățenii a avut loc în satul Zolotievca din același raion. La discuții au mai participat oameni din satele Larga și Nicolaevca. “Am simțit o dorință mare a cetățenilor de a discuta diferite teme ce ține de viața lor, dar și de soarta țării. Au fost adresate multe întrebări, oamenii și-au exprimat emoțiile și marea dorință de a trăi într-o țară prosperă. Am promis că, împreună cu echipa socialiștilor, vom depune efort să soluționăm problema transportului public în aceste localități, dar și alte probleme sociale”, a menționat Igor Dodon.

Ziua productivă de astăzi în raionul Anenii Noi a fost încheiată cu o vizită la „Castel Mimi” și la fabrica de vinuri cu aceeași denumire.

Igor Dodon a mulțumit lucrătorilor pentru munca lor, datorită căreia Moldova are un motiv în plus pentru a se mândri – un brand reușit de vinuri, dar și un obiectiv turistic atractiv.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă