PSRM

09 mai 2021

Igor Dodon a ajutat o familie numeroasă din satul Șerpeni

Președintele Partidului Socialiștilor Igor Dodon a vizitat familia Gorgan din satul Șerpeni, raionul Anenii Noi care face față cu greu problemelor cotidiene și crește cu dragoste 5 băieți – tripleți de 8 luni, un baiat de 7 ani și unul de 10 ani. Despre familia respectivă lui Igor Dodon i-au relatat colegii din teritoriu care nu au rămas indiferenți față greutățile cu care se confruntă această familie nevoiașă.

Cuplul Serghei și Alexandra Gorgan, aproximativ 2 ani în urmă, au procurat în rate casa în care locuiesc în prezent,  iar din cauza pandemiei, tatăl copiilor a rămas fără loc de muncă. În această perioadă familia nu a avut niciun venit, iar din luna septembrie anul trecut, trăiesc doar din indemnizația pentru gemeni care este în valoare de 2500 de lei.

Recent, Serghei s-a angajat la o fabrică de prelucrare a pietrei, însă salariul modest pe care îl primește nu este suficient pentru a acoperi toate cheltuielile familiei, dar și pentru a repara casa care necesită de urgență lucrări de renovare.

Igor Dodon a discutat cu soții și i-a încurajat. De asemenea, le-a oferit un cărucior pentru tripleți, obiecte de uz casnic, mâncare pentru bebeluși, haine pentru copii, lenjerie de pat, jucării, produse alimentare și un suport financiar.

PSRM va depune în continuare tot efortul pentru a acorda sprijin familiilor numeroase, celor monoparentale și social-defavorizate.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă