PSRM

06 aprilie 2019

Igor Dodon: Parteneriatul strategic cu Federația Rusă va fi întotdeauna o parte deosebit de importantă a concepției politicii externe a țării noastre.

Astăzi se împlinesc 27 de ani de la stabilirea relațiilor diplomatice dintre Republica Moldova și Federația Rusă.

“Popoarele noastre frățești au trecut prin multe: avem o istorie comună, probleme și victorii comune. În acest an, noi vom marca aniversarea a 75-a de la eliberarea Moldovei de fascism, iar anul viitor, împreună cu Rusia și alte foste republici sovietice, vom sărbători 75 de ani de Victorie comună în Marele Război pentru Apărarea Patriei.

Astăzi, Republica Moldova tinde să restabilească parteneriatul strategic cu Federația Rusă și sînt convins că relațiile noastre bilaterale au perspective bune pentru a fi extinse și aprofundate.

Republica Moldova dorește să construiască o politică externă echilibrată bazată pe interesele naționale, iar parteneriatul strategic cu Federația Rusă va fi întotdeauna o parte deosebit de importantă a concepției politicii externe a țării noastre”, a scris Președintele RM, Igor Dodon, pe pagina sa de pe rețelele de socializare.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă