PSRM

13 septembrie 2023

Igor Dodon a discutat cu membrii stafului PSRM din nordul țării despre pregătirile către alegeri

Astăzi, la Bălţi a avut loc şedinţa ordinară a stafului PSRM din nordul ţării, la care au participat secretarul executiv al Partidului Socialiştilor, Igor Dodon, şi liderii organizaţiilor teritoriale ale partidului.

În cadrul ședinței s-a discutat situația politică actuală din Republica Moldova, precum și aspecte legate de pregătirile pentru alegerile locale programate pentru 5 noiembrie 2023.

Participanții la întrunire au identificat problemele și au trasat prioritățile pentru dezvoltarea localităților din raion. S-a atras atenția asupra faptului că, presiunea politică a PAS-ului în orașe și sate afectează administrația locală – școlile și grădinițele se închid, iar sistemul de sănătate se distruge.

Igor Dodon a subliniat importanța pregătirii temeinice pentru alegeri, elaborarea calitativă a programelor candidaților și a lucrului activ cu oamenii în vederea familiarizării lor cu platforma PSRM. Secretarul Executiv și-a exprimat încrederea că munca responsabilă în interesul fiecărei localități din țară va fi încununată de succes.

„Vom continua să luptăm pentru fiecare sat, pentru fiecare oraș, pentru fiecare raion, vom oferi propriul program care va contribui la dezvoltarea localităților țării, asigurând accesul la sprijin social, educație și îngrijire medicală pentru fiecare locuitor din mediul rural. Oamenii au încredere în noi pentru că echipa noastră și-a dovedit deja eficacitatea”, a spus Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă