PSRM

16 septembrie 2019

Igor Dodon a venit cu un apel către deputații PSRM și ACUM: Renașterea țării este mai importantă decît cursa electorală

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, s-a adresat astăzi, în parlament, către deputații fracțiunilor Partidului Socialiștilor și a partidelor constituiente ale blocului ACUM.

Igor Dodon a menționat că, avînd în vedere alegerile locale viitoare, ne așteaptă pe toți o perioadă extrem de dificilă.

„Vă îndemn pe toți să demonstrați maturitate politică maximă și înțelepciune și să nu uitați că obiectivul nostru strategic de renaștere a țării și de construire a acesteia după principii democratice este mai important decît orice cursă electorală.

Aș dori ca partidele care constituie coaliția de guvernămînt să manifeste comportament democratic și respect reciproc. Nu uitați că după alegeri veți reveni la aceiași masă de lucru, ca și colegii din alianță, și aveți multe responsabilități importante comune”, a spus șeful statului.

De asemenea, Igor Dodon a solicitat să se țină cont de faptul că Parlamentul și Guvernul trebuie să lucreze cît mai eficient în timpul campaniei electorale, deoarece, a menționat el, „nu ne putem permite pauze electorale”.

Apelul către deputații din coaliția de guvernămînt, a fost făcut în cadrul discursului șefului statului de la deschiderea noii sesiuni a Parlamentului și a fost dedicat următorului subiect: Mai multe acțiuni și rezultate pentru oameni, mai puțină geopolitică, euforie și polemici inutile!

 

Textul integral al discursului poate fi citit accesînd linkul de mai jos:

 

http://presedinte.md/rom/discursuri/vystuplenie-prm-na-otkrytii-osennei-sessii-parlamenta?fbclid=IwAR3UEPLJv7C6Irhat1q7mG46SN86s0wPFjCDfY2lVOGzay7wjwzjoFDruDc

 

http://presedinte.md/rus/discursuri/vystuplenie-prm-na-otkrytii-osennei-sessii-parlamenta?fbclid=IwAR1i03yZztaUNpjqoohDw09B7jci4Nkh2PQfSj1Yvy330jME4P47m_jCy6c

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă