PSRM

16 iulie 2021

Igor Dodon: Noi avem ideologie destul de puternică, avem echipă puternică la nivel central și în toate localitățile din țară

Blocul Comuniștilor și Socialiștilor este gata să lupte în opoziție, pentru această are o echipă și ideologie puternice, a declarat președintele PSRM, Igor Dodon. Liderul socialiștilor a menționat că echipa este pregătită de muncă, iar scorul obținut la parlamentarele din 11 iulie este unul realist și nu trebuie privit ca o tragedie.

”Am rămas practic unica echipă de opoziție, opoziție în Parlament și pe eșichierul de centru-stânga, ceea ce ne dă și unele avantaje pentru lupta politică de mai departe. În calitate de partid de opoziție, suntem pregătiți pentru luptă, poate mai pregătiți ca mulți alții. Noi avem ideologie destul de puternică, avem echipă puternică la nivel central și în toate localitățile din țară și resurse-oameni, etc. Suntem pregătiți pentru a fi în opoziție. Opoziție care va critica atunci când este necesar și când este necesar va pune umărul”, a declarat Dodon la emisiunea de vineri.

Președintele PSRM a mai spus că deputații Blocului Comuniștilor și Socialiștilor așteaptă cu nerăbdare să înceapă ședințele Parlamentului și să fie format noul Guvern. Dodon a amintit că echipa deja a elaborat câteva zeci de proiecte de lege pe care le va propune spre vot Parlamentului, iar multe dintre ele au la bază promisiunile date de PAS cetățenilor în campania electorală.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă