PSRM

15 iunie 2015

Igor Dodon le-a mulţumit cetățenilor pentru o nouă încredere acordată PSRM

Potrivit datelor preliminare, Partidul Socialiștilor are toate șansele de a obține cel mai bun rezultat din toate formațiunile politice. O declarație în acest sens a fost făcută de președintele formațiunii Igor Dodon în cadrul unei conferinţe de presă.

“Este un rezultat bun la care ne așteptam. Vreau să le mulțumesc cetățenilor pentru că ne-a acordat o nouă încredere. Nu îi vom dezamăgi. Ați văzut poziția noastră directă și clară din parlamentul RM. Vom fi consecvenţi și în soluționarea problemelor din teritoriu”, – a declarat Igor Dodon.

Președintele PSRM a reiterat faptul că formațiunea sa efectuiază o numărătoare paralelă a rezultatelor scrutinului. Potrivit primelor rezultate, candidatul Partidului Socialiștilor pentru funcția de primar general al capitalei, l-a depășit pe cel mai apropiat concurent cu 7-10%. Potrivit lui Dodon, există toate șansele ca Zinaida Greceanîi să cîștige din primul tur, însă, e prematur să susținem acest lucru.

Igor Dodon a reamintit faptul că PSRM nu intenționează să creeze coaliții în teritoriu cu partidele oligarhice (PCRM, PLDM, PDM) și nici cu unioniștii lui Mihai Ghimpu și Dorin Chirtoacă. Socialiștii nu vor examina  drept viitor aliat nici partidul lui Iurie Leancă, cu toate acestea sunt pregătiți pentru discuții cu alte partide. Igor Dodon a reamintit că între el și liderul „Partidului Nostru”, Renato Usatîi a fost stabilit un acord preliminar privind o colaborare.

În zilele următoare socialiștii intenționează să înceapă discuții privind crearea unor majorități în consiliile raionale din țară împreună cu reprezentanții acestei formațiuni politice.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă