PSRM

27 decembrie 2017

Igor Dodon: La următoarele alegeri parlamentare este obligatoriu să învingă poporul

La invitația colegilor din Partidul Socialiștilor, Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a participat la ședința de bilanț al Consiliului Republican al PSRM.

„Am discutat despre anul politic 2017, an în care colegii au reușit să facă foarte multe lucruri atît la nivel de regiuni, capitală, parlament, cît și la nivel de țară. PSRM este astăzi unicul partid care se bucură de susținerea masivă a populației – peste 50 la sută din cetățenii determinați. Este un partid real al poporului”, a menționat președintele pe pagina sa în rețeaua socială.

Potrivit lui Igor Dodon, consiliul a trasat obiectivele pentru anul viitor: ”Obiectivul principal al PSRM este victoria în alegerile parlamentare. Doar victoria în alegeri va putea opri declinul țării noastre și vor putea fi puse în aplicare proiecte de importanță vitală pentru țară. Ca fost președinte al PSRM și lider neformal al partidului la moment, încurajez și susțin acțiunile socialiștilor și în special, victoria în alegerile parlamentare în anul 2018”.

Igor Dodon a subliniat: alegerile din anul viitor vor fi esențiale și cruciale pentru dezvoltarea în continuare a Republicii Moldova, pentru viitorul țării noastre ca stat. Și în aceste alegeri este obligatoriu să învingă poporul. În concluzie, șeful statului a dorit colegilor din PSRM, sănătate, realizări și victorie.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă