PSRM

09 iulie 2021

Igor Dodon la întâlnirea cu personalul Spitalului ”Arhanghel Mihail”: Vom depune eforturi pentru majorarea salariilor angajaților din sistemul de sănătate

Președintele PSRM Igor Dodon, candidat la funcția de deputat al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, a avut, astăzi, o întrevedere cu personalul medical de la Spitalul Clinic Municipal ”Sfântul Arhanghel Mihail”.

Igor Dodon a exprimat gratitudine colectivului de medici pentru munca depusă zilnic în lupta cu noul tip de coronavirus, pentru profesionalism și dedicație.

Liderul PSRM a dat asigurări că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va depune eforturi în vederea majorării salariilor angajaților din sistem, îmbunătățirii situației din sistemul medical și dotării instituțiilor medicale din țară cu echipament performant.

Igor Dodon a îndemnat medicii să susțină echipa de profesioniști a Blocului Comuniștilor și Socialiștilor în alegerile din 11 iulie, astfel încât să fie continuate proiectele de dezvoltare a sistemului medical din Moldova.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă