PSRM

10 martie 2016

Igor Dodon întreprinde o vizită de lucru de o zi la Moscova

La invitaţia Federaţiei Internaţionale de Şah (FIDE) şi a Companiei WORLD CHESS, Igor Dodon, preşedintele Federaţiei de Şah din Moldova, deputat în Parlamentul RM, liderul PSRM şi Dmitrii Svetuşkin, mare maestru internaţional la şah, participă la ceremonia de deschidere festivă a Turneului pretendenţilor la titlul de campion al lumii la şah, 2016. Evenimentul se desfăşoară astăzi la Moscova.

La ceremonie participă Igor Litvin, consilierul Preşedintelui FR, Serj Sarkisian, preşedintele Republicii Armenia şi preşedinte al Federaţiei de Şah din Armenia, Vitalii Mutko, ministru al sportului din FR, Kirsan Iliumjinov, preşedinte FIDE ş.a. oficiali din FR. În cadrul ceremoniei va avea loc o serie de partide-blitz la şah între oaspeţii evenimentului şi mari maeştri ai şahului la care va participa Dmitrii Svetuşkin.

Agenda vizitei la Moscova mai prevede întrevederi în Duma de Stat a Federaţiei Ruse ale liderului PSRM cu Serghei Mironov, preşedintele Partidului „Spravedlivaia Rossia” şi cu alţi deputaţi şi demnitari de stat din Rusia.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă