PSRM

30 ianuarie 2015

Igor Dodon: „În cel mai apropiat timp, va apărea posibilitatea reală de reluare a exportului de mere moldoveneşti în Rusia”.

Preşedintele Partidului Socialiştilor din RM a avut, astăzi la Moscova o întrevedere cu şeful Serviciul Federal pentru Control Veterinar şi Fitosanitar al FR (Rosselhoznadzor), Serghei Dankvert.

În cadrul întrevederii, Igor Dodon l-a prezentat oficialului rus pe  Radu Mudreac, deputat socialist, preşedintele Comisiei Parlamentare din Moldova pentru agricultură şi industrie alimentară.

Părţile au discutat perspectivele reluării exporturilor producţiei moldoveneşti pe piaţa rusească.

În finalul întrevederii, Igor Dodon a menţionat că „gheaţa s-a spart”, exprimîndu-şi speranţa că în cel mai scurt timp, va apărea posibilitatea reală de reluare a exporturilor de mere moldoveneşti în Rusia.

Vă amintim că, ieri, în cadrul întrevederii cu fracţiunea PSRM, preşedintele Dumei de Stat a FR, Serghei Narîşkin, a declarat că Federaţia Rusă va aborda Comisia Parlamentară pentru Agricultură şi Industrie Alimentară, preşedinţia căreia o deţine deputatul din partea PSRM, drept partener principal de negocieri pe probleme de comercializare a producţiei agricole.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă