PSRM

28 octombrie 2020

Igor Dodon: Imediat după alegeri voi invita la dialog contracandidații pentru a discuta despre viitorul țării

Igor Dodon susține că imediat după alegeri va invita la dialog contracandidații plasați pe locurile doi și trei pentru a discuta despre viitorul țării și despre acțiunile ce urmează a fi luate.

”Pot să vă spun sigur ce vom face pe data de 2 noiembrie, dimineață, după ce vom câștiga în turul întâi. Voi invita toți contracandidații, cel puțin primii unu-doi, cei care vor avea susținerea alegătorilor, pentru ca să discutăm ce facem mai departe”, a declarat Dodon la un post privat de televiziune.

Potrivit lui Igor Dodon, indiferent de cine va câștiga alegerile, el va recunoaște rezultatele, pentru că așa procedează politicienii adevărați.

”După 15 noiembrie, indiferent de rezultat, eu voi recunoaște alegerile, deoarece așa procedează cei care dau dovadă de maturitate politică. Voi chema la dialog sau voi felicita dacă cineva va învinge, cred că așa trebuie să procedeze orișicare. Voi chema la liniște, pace, calm, să evităm destabilizările”, a spus candidatul la funcția de președinte al țării.

Dodon a amintit că președintele rămâne în funcție până la depunerea jurământului de către președintele ales.

”Dar, după cum arată toate sondajele și ale noastre și ale oponenților, șansele noastre de a învinge sunt foarte mari”, a conchis Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă