PSRM

26 februarie 2021

Igor Dodon și Zinaida Greceanîi au felicitat-o pe Irina Vlah cu ocazia zilei de naștere

Președintele PSRM a menționat că înaltul profesionalism și devotamentul doamnei Vlah i-au adus recunoașterea și respectul binemeritat, devenind cheia succesului în munca ei.

„Deținând funcția de Bașcan al Găgăuziei, Irina Vlah a demonstrat calități precum reținerea, înțelepciunea și eficiența, care contribuie la dezvoltarea regiunii și la îmbunătățirea calității vieții oamenilor. Apreciez foarte mult abordarea sa de stat în determinarea direcțiilor prioritare și ambițioase pentru dezvoltarea nu numai a autonomiei, ci și a Republicii Moldova”, a subliniat el.

În același timp, Zinaida Greceanîi a menționat că Irina Vlah este o sursă de energie inepuizabilă, un exemplu de profesionalism, tenacitate și dragoste nemărginită pentru Găgăuzia și Republica Moldova în ansamblu.

„Având un aport personal semnificativ la dezvoltarea Autonomiei Găgăuze, Dumneavoastră contribuiți la implementarea unor transformări impresionante în toate domeniile și, ca urmare, la creșterea bunăstării cetățenilor. Vă doresc succes în continuare pe această cale dificilă și importantă, să vă bucurați de sprijinul familiei, rudelor și colegilor, să aveți multă fericire, pace, cer senin în Găgăuzia și în toată țara noastră!”, a scris ea.

 

Sursa: aif.md

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă