PSRM

03 noiembrie 2019

Igor Dodon: Votați pentru profesioniști, dar nu pentru politicieni

Președintele Republicii Moldova, Igor Dodon îndeamnă toți locuitorii țării noastre să fie activi astăzi și să iasă la vot.

În ceea ce privește Chișinăul, șeful statului a menționat că în ultimii 15 ani, avem o situație destul de stranie, deseori se votează nu pentru cineva, dar împotriva cuiva. Igor Dodon a solicitat încheierea acestei practici vicioase, pentru că în joc este viitorul orașului și al fiecăruia dintre noi.

„Deseori, se votează răul cel mai mic, foarte des se votează geopolitic, dar mesajul meu pentru chișinăuieni este unul foarte simplu – nu va veni Moscova, Bruxelles, București sau Kiev să facă ordine la noi. În Chișinău noi vom face ordine, profesioniștii, oamenii care știu ce trebuie de făcut

Vreau să vă îndemn, dragi locuitori ai Chișinăului, să nu călcați pe aceeași greblă! Chișinăuienii au mers la vot și deseori, deși știau foarte bine că acesta nu este cel mai bun candidat, l-au ales în funcție de motive geopolitice, pentru ca să nu vină „ciuma verde, galbenă, albastră sau roșie”.

Poate este destul? Hai să lăsăm experimentele și persoanele care isterizează. Oare avem nevoie de asta? Să ne gîndim și să facem o alegere ponderată.

Vă îndemn să votați cu rațiune, nu cu emoții. Rezultatul votului emoțional, geopolitic, îl vedem cu toții. Să dăm dovadă de înțelepciune astăzi”, a declarat șeful statului.

Separat, Igor Dodon a făcut un apel către cetățeni în limba rusă, cerîndu-le, de asemenea, să fie activi. – Votul de astăzi este foarte important. Dacă rămînem acasă, totul va rămîne așa cum a fost pînă acum.

Sunt sigur că 90% sunt nemulțumiți de situația de astăzi din Chișinău. Vă îndemn pe toți să votați astăzi. Înțeleg că sunteți sătuli, supărați pe cineva, poate obosiți de toată această politică și geopolitică. Dar vă rog foarte mult: astăzi mergem cu toții la vot! De fiecare vot depinde totul.

Votați pentru cei care știu ce trebuie făcut la Chișinău! Nu votați pentru politicieni și persoane care isterizează. Acesta este apelul meu pentru voi!”- a conchis președintele.

Sursa: aif.md

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă