PSRM

03 noiembrie 2016

Igor Dodon: După victoria noastră la prezidenţiale “furtul secolului” va fi investigat la nivel de Preşedinție

Astăzi, Igor Dodon, candidat la funcția de președinte al Republicii Moldova, a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, că PSRM va continua să insiste pe organizarea audierilor parlamentare pe problema anchetării „furtului secolului”.

Vedeţi ce se întîmplă? Cel care stă la închisoare pentru furturi, votează pentru ”galbeni”. Verdele s-a consumat, acum s-au făcut galbeni. Adică ”galben” pentru furturi? Bineînţeles, noi vom insista pe audieri parlamentare şi toţi cei implicaţi în acest furt trebuie să stea la pușcărie, alături de Filat. Şi după victoria noastră la prezidenţiale vor fi și investigații la nivel de Preşedinție”, a menţionat Dodon.

Totodată, Igor Dodon a chemat cetăţenii la mobilizare maximă pentru a participa în turul doi al alegerilor prezidenţiale şi a spus că isteria ridicată pe rețelele de socializare de către presa finanțată de americani nu e altceva decît o dovadă de slăbiciune, iar victoria va fi de partea candidatului opoziției de stînga.

„Vreau să chem lumea la mobilizare maximă. Am obținut un avantaj de peste 130.000 de voturi față de oponentul nostru. Sunt sigur că putem învinge în turul doi. Văd că presa finanțată de americani s-a unit, în front comun, împotriva mea. Nu-i nimic, vom ține piept, dar asta arată slăbiciunea voastră. Uitați-vă ce isterie ați ridicat pe rețelele de socializare. Noi nu ne temem! Am văzut și mai puternici. De aceea veți pierde findcă dați dovadă de slăbiciune. Noi am consolidat rîndurile noastre și sîntem ferm convinși în victorie”, a spus Igor Dodon.

Vă amintim că, astăzi, majoritatea parlamentară a refuzat din nou organizarea audierilor pe problema anchetării „furtului secolului”.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă