PSRM

31 martie 2020

Igor Dodon, după întrevederea cu șefii celor mai mari rețele de magazine: Am primit asigurări că prețurile la produse NU vor crește

Președintele țării, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu șefii celor mai mari rețele de comerț a produselor alimentare din Moldova. În cadrul discuțiilor, șeful statului a abordat trei subiecte de bază: aprovizionarea magazinelor cu produse alimentare și mărfuri, problema prețurilor, dar și implementarea de către rețelele de comerț a măsurilor de securitate în contextul pandemiei cu coronavirus de tip nou.

Comercianții au declarat că au destulă marfă în stocuri, pentru a sigura populația cu produsele necesare și nu intenționează să majoreze prețurile.

Totodată, s-a menționat că magazinele sunt asigurate cu dezinfectanți, măști de protecție și mănuși, iar cumpărătorii sunt ghidați să respecte distanța socială de minimum un metru.

Președintele, Igor Dodon, la rândul său, a atenționat că autoritățile acordă o atenție deosebită activității conforme a acestui sector important, astfel încât cetățenii să fie asigurați cu produsele alimentare necesare, la prețuri rezonabile.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă