PSRM

11 iulie 2021

Igor Dodon, după închiderea secțiilor de vot: Nu trebuie să admitem alte crize politice

După închiderea secțiilor de votare, președintelui PSRM Igor Dodon, candidat al Blocului Comuniștilor și Socialiștilor, a adresat câteva mesaje de mulțumire – alegătorilor, colegilor din cadrul Blocului și activiștilor din teritoriu.

”Dragi concetățeni, ați avut o participare foarte activă care a depășit așteptările noastre, ținând cont de multiplele discuții, dezbateri, crize. Totuși, cetățenii au fost activi atât în țară, cât și peste hotare, chiar mai activi decât în primul tur al alegerilor prezidențiale. Vă mulțumesc sincer că ați crezut în noi și în faptul că în Parlament pot fi delegați oameni demni”, a declarat Igor Dodon.

El a mai mulțumit colegilor, activiștilor din teritoriu care au lucrat foarte mult, promovând o campanie foarte activă și dinamic.
”Din calculele noastre și evidența internă vedem că vom avea rezultate destul de bune”, a declarat liderul PSRM.

De asemenea, Igor Dodon a mulțumit colegilor din Blocul Comuniștilor și Socialiștilor – echipă care în mai puțin de două luni după semnarea acordului de coaliție, a reușit să muncească bine, ca o echipă adevărată.

El și-a exprimat încrederea că și după ziua de mâine, Blocul va continua activitatea împreună pentru Republica Moldova, așa cum își doresc cetățenii care și-au dat votul pentru Blocul Comuniștilor și Socialiștilor.

Igor Dodon s-a mai adresat tuturor candidaților care își vor primi în curând mandatul de deputat.

”Începând cu ziua de mâine, începe o nouă etapă în Republica Moldova. Nu trebuie să admitem alte crize politice, oamenii au votat pentru noi și trebuie să îndreptățim așteptările lor”, a subliniat Igor Dodon.

El nu exclude probabilitatea că țara va avea un Parlament cu doar 2, cel mult – 3 partide. Cu toate acestea, nu trebuie să admitem crize politice, noi dizolvări și destabilizare, a subliniat Igor Dodon.

Liderul PSRM a mai anunțat că în aceste clipe se acumulează și se analizează toate încălcările electorale înregistrate de Blocul Comuniștilor și Socialiștilor pentru luarea unei decizii adecvate.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă