PSRM

30 iulie 2019

Igor Dodon: Dorința socialiștilor și a președintelui este să restituie canalele de televiziune rusești și să ridice restricțiile pentru toți

Partidul Democrat a obligat cetățenii să privească la televizor ceea ce PDM și liderul său, Vladimir Plahotniuc au considerat necesar. Cu toate acestea, trebuie să le permitem oamenilor să urmărească tot ce își doresc. Despre aceasta, în cadrul unei „linii directe” organizate în reţeaua de socializare „Odnoklassniki”, a declarat președintele ţării, Igor Dodon, comentînd posibila ridicare a interdicției retransmisiei canalelor TV rusești.

De la început am fost împotriva și vom solicita o revizuire a legii. Este real în actualul parlament, cu partidele actuale? Vom negocia, deoarece există poziții diferite și avem nevoie de 51 de voturi pentru acest lucru. Dar dorința socialiștilor și a președintelui este să restituie canalele de televiziune rusești și să ridice restricțiile pentru toți, și pentru Vest, și pentru Est. Oamenii trebuie să aleagă ceea ce doresct să vizioneze. Vom insista asupra modificării legislației. Cred că colegii noștri din parlament se vor ocupa cu aceste probleme în toamnă”, a declarat Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă