PSRM

07 iunie 2021

Igor Dodon: Construim o stângă politică pe termen lung

Blocul Electoral al Comuniștilor și Socialiștilor nu reprezintă o simplă alianță politică, ci o reunire a electoratului de stânga care are ca scop să unească cetățenii, ceea ce nu le va reuși niciodată partidelor de dreapta. Declarația a fost făcută de liderul PSRM, Igor Dodon, într-un interviu pentru portalul Tribuna.

Potrivit lui Dodon, PSRM și PCRM și-au unit forțele nu doar pentru alegeri din iulie, dar pentru a guverna împreună, cu un proiect social comun, orientat spre nevoile reale ale oamenilor și intereselor țării.

”Acesta a fost scopul nostru de bază – să oferim electoratului de stânga o platformă politică unică, în care să se regăsească toți. Prin acest bloc, cred că, vom reuși să unim oamenii, iar acest lucru nu-l facem doar pentru alegeri, dar construim o stângă politică pe termen lung, care va guverna începând cu luna iulie și o va face eficient. Acesta este și motivul pentru care formarea acestui bloc a creat o uriașă panică în rândul partidelor de dreapta și au început să lanseze speculații, în realitate ei foarte bine înțeleg că noi vom reuși ceea ce ei nu au reușit niciodată, să unim oamenii. Partidele de dreapta niciodată nu vor putea lua astfel de decizii politice mature, să-și unească partidele pentru a unii oamenii”, a declarat Dodon.

(INTERVIU) Igor Dodon: Majoritatea cetățenilor așteaptă salvarea Moldovei și ridicarea țării din genunchi, pentru a o face din nou prosperă

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă