PSRM

02 noiembrie 2020

Igor Dodon: În Moldova electoratul de stânga are până la 60% din voturi, iar de dreapta – 40%. Aceste proporții își vor spune cuvântul în turul doi

Primul tur al alegerilor prezidențiale au demonstrat că în Republica Moldova electoratul de stânga deține până la 60% din voturi. Această repartizare a forțelor politice își va spune cuvântul în turul 2 al scrutinului. Declarația a fost făcută de președintele țării, Igor Dodon, astăzi, în cadrul unui briefing de presă.

“Vreau să remarc păstrarea proporției generale a voturilor electoratului de stânga față de electoratul de dreapta. Cifrele arată că, însumat, electoratul de stânga deține aproape 55-60%, iar restul revine electoratului de dreapta. Această repartizare de opțiuni politice se menține de ani buni și reflectă aproape de fiecare dată și rezultatul alegerilor parlamentare sau prezidențiale din țară. Consider că această repartizare a forțelor politice își va spune cuvântul și în turul 2 al acestor alegeri, pe 15 noiembrie”, a declarat Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă