PSRM

09 septembrie 2021

Igor Dodon a felicitat ofițerii și veteranii SIS cu ocazia marcării a trei decenii de la fondarea instituției

Președintele PSRM, Igor Dodon, a felicitat ofițerii și veteranii Serviciului de Informații și Securitate cu ocazia marcării a trei decenii de la fondarea instituției. Liderul socialiștilor a remarcat eforturile și sacrificiile ofițerilor SIS depuse în procesul de apărare a intereselor naționale ale Republicii Moldova.

”Aportul vostru în asigurarea securității statului este unul fundamental. Stimați ofițeri, majoritatea dintre voi vă faceți meseria profesionist și cu dedicație. Din păcate, există și anumite elemente, care știrbesc imaginea SIS, ca și instituție menită să asigure securitatea statului.

Cu profund regret constatăm și faptul că unii factori de decizie din această instituție, la indicația actualului regim politic, au început să fileze ilegal politicieni din opoziție, precum și jurnaliști sau lideri de opinie.

Având încredere în patriotismul și profesionalismul angajaților SIS, întreaga societate mizează pe faptul că această instituție va acționa imparțial și în strictă conformitate cu legea, pentru a apăra interesele naționale ale Republicii Moldova”, se menționează în mesajul de felicitare semnat de președintele PSRM, Igor Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă