PSRM

31 decembrie 2020

Igor Dodon a făcut totalurile anului 2020 și a venit cu un mesaj de felicitare pentru cetățeni

Fostul președinte al Republicii Moldova Igor Dodon a făcut o scurtă totalizare a anului 2020 și a adresat un mesaj de felicitare cetățenilor, cu ocazia sărbătorilor de iarnă. În mesaj, Igor Dodon susține că noi am trecut destoinic acest an, dacă judecăm cât de greu s-a dovedit a fi el pentru fiecare familie, pentru țara noastră, dar și pentru întreaga omenire.

„Pandemia, seceta, interdicțiile severe, declinul economic, provocările politice sau geopolitice – toți acești factori negativi au lovit dur și Republica Moldova, și alte state din regiune, în 2020. Dar cu toate acestea, noi am rezistat și în general am devenit mai puternici, și ca societate, și fiecare în parte, în ciuda greutăților și a durerilor.
Mă mândresc cu cetățenii noștri, mă mândresc în special cu personalul medical, pentru că în 2020 medicii au dat dovadă de eroism, au demonstrat voință și dârzenie în lupta necontenită cu pandemia și au salvat mii de vieți. Ne închinăm în fața lor”, se spune în mesajul lui Igor Dodon.

Fostul președinte al țării a exprimat condoleanțe tuturor celor care și-au pierdut rudele și apropiații, răpuși de coronavirus. „Împărtășesc tristețea celor care nu vor întâmpina Revelionul alături de toată familia”, a spus Igor Dodon.

În opinia ex-șefului statului, acest an ne-a oferit câteva lecții de viață importante. „Mai întâi de toate, pandemia ne-a permis să-i apreciem mai mult pe oamenii apropiați, de care restricțiile ne-au separat timp de luni de zile. În plus, greutățile ne-au făcut mai înțelegători, mai cumpătați. Am început să prețuim mai mult propria sănătate, căminul familial, precum și importanța unei medicini performante”, spune Igor Dodon.

După un an atât de dificil, subliniază fostul președinte al republicii, noi astăzi cu toții avem speranța că 2021 va fi un an mai bun, mai puțin periculos, mai senin. „De aceea, vă doresc sănătate și rezultate frumoase în anul care vine. Îi doresc înțelepciune și clasei politice moldovenești și cât mai mult patriotism în inimile tuturor politicienilor și cetățenilor”, se spune în mesajul lui Igor Dodon.

El a mai dorit fiecărei familii dragoste, bucurii și bunăstare. „Fie ca toate dorințele să se împlinească în Anul Nou, să fie toți sănătoși, să ne trăiască mult părinții, iar copiii să ne fie fericiți. Vă doresc pace, stabilitate, încredere în ziua de mâine”.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă