PSRM

16 decembrie 2020

Igor Dodon a făcut mai multe dezvăluiri despre PSRM

Igor Dodon a dezvăluit o informație, în premieră, despre PSRM, la o ediție specială la Prime TV. Șeful statului a declarat că a prezis încă acum nouă ani că PSRM va deveni cea mai puternică formațiune din țară, care va avea reprezentanții săi în toate funcțiile cheie de stat.

”Vreau să vă spun un lucru, în premieră, la TV nu am mai spus, în anul 2011, la sediul PSRM, le spuneam că va veni timpul când reprezentantul PSRM va fi președintele țării, prim-ministru și speaker, nimeni nu credea”, a spus Dodon.

Președintele a declarat că a creat acest partid de la zero. În 2011, când a fost ales în fruntea acestui partid, formațiunea avea un rating sub un procent.

”Practic de la 0, în decurs de 9 ani, PSRM a devenit unul dintre cele mai puternice partide din Moldova. Toți cei care sunt delegați acum în diferite funcții: speaker, premier, deputați, președinți de raioane, primari sunt datorită votului de încredere acordat PSRM din partea cetățenilor”, a declarat Dodon.

Președintele a amintit că, la 30 decembrie, va avea loc Congresul PSRM unde urmează să fie reales la conducerea formațiunii.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă