PSRM

26 februarie 2021

Igor Dodon a discutat cu ambasadorul rus despre livrarea vaccinului Sputnik V

Președintele PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere de lucru cu Oleg Vasnețov, Ambasadorul Federației Ruse în Republica Moldova. Oficialii au discutat un șir de chestiuni cu privire la dezvoltarea parteneriatului strategic dintre țările noastre. În special, s-a vorbit despre înregistrarea vaccinului rusesc împotriva Coronavirusului, Sputnik-V. Despre aceasta Dodon a anunțat pe rețelele de socializare.

„În context, am adresat mulțumiri conducerii Federației Ruse pentru deschidere și am menționat faptul că un demers în acest sens a fost expediat la Moscova la sfârșitul anului trecut, de către guvernul țării noastre, iar în prezent așteptăm finalizarea procedurii de înregistrare a preparatului în Moldova.

Am subliniat faptul că foarte mulți cetățeni din țara noastră mă întreabă când în Moldova va începe utilizarea vaccinului rusesc.

Sunt singur că procesul birocratic se va încheia cu succes.

Totodată, am adăugat că locuitorii Moldovei trebuie să aibă posibilitatea de a alege de sine stătător tipul de vaccin, eu însă am încredere in vaccinul rusesc”, a declarat Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă