PSRM

05 aprilie 2021

Igor Dodon a discutat cu aleșii locali PSRM din Chișinău despre dezvoltarea orașului și proiectele pentru cetățeni

Socialiștii îi îndeamnă pe toți deputații și aleșii locali la constructivism și conlucrare spre binele cetățenilor. Președintele PSRM, Igor Dodon, a discutat, astăzi, cu fracțiunea PSRM din Consiliul Municipal Chișinău și primarul general, Ion Ceban, despre incidentul provocat de aleșii PAS la ședința CMC de vinerea trecută.

Subiectele discutate au vizat criza pandemică, proiectele de infrastructură din municipiu, dar și activitatea CMC. Socialiștii au condamnat comportamentul agresiv al consilierilor din partea partidului Maiei Sandu, care au destabilizat situația în cadrul ședinței CMC.

Potrivit liderului PSRM, acțiunile consilierilor PAS au făcut parte dintr-un scenariu bine regizat, care a fost implementat de deputații Maiei Sandu și la ședința Parlamentului din decembrie, când nefiind de acord cu opiniile și deciziile majorității parlamentare, membrii fracțiunii parlamentare PAS au vandalizat bunurile publice.

”Suntem categoric împotriva unei asemenea conduite și chemăm fracțiunile atât municipale, cât și parlamentare la constructivism și conlucrare spre binele cetățenilor. Sălile de ședințe nu sunt un ring de box, ci o platformă de idei și dezbateri”, a menționat Igor Dodon.

În cadrul discuțiilor, președintele PSRM a salutat acțiunile luate de municipalitate pentru a combate pandemia.
Un alt subiect a vizat implementarea proiectelor de infrastructură, propuse de PSRM, în special programul „Curte Confortabilă”, care prevede repararea drumurilor de acces, amenajarea parcărilor, terenurilor de sport și a teritoriului mai multor curți din diverse sectoare ale municipiului Chișinău.

Igor Dodon a remarcat importanța continuării procesului de îmbunătățire a calității vieții în Chișinău și a apreciat înalt activitatea pe care o desfășoară echipa primarului Ion Ceban.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă