PSRM

05 februarie 2021

Igor Dodon a dezvăluit cine este “tatăl politic” al Președintelui Maia Sandu

Recent, deputații PSRM au prezentat dovezi că în prezent Președinția este condusă, aproape în întregime, de fosta echipă PLDM. Pe lângă faptul că Maia Sandu a fost promovată în politică de Vlad Filat, majoritatea consilierilor prezidențiali azi sunt foști liberali-democrați.

Liliana Nicolaescu-Onofrei a fost viceministru al Educației, promovată de PLDM. Igor Grosu, lider PAS și membru al Consiliului Suprem de Securitate, a fost viceministru al Educației, promovat de PLDM. Andrei Spînu a ajuns secretar general al Administrației Prezidențiale a Maiei Sandu după ce a fost președintele organizației de tineret PLDM.

Consilierul Maiei Sandu pe Securitate și Apărare, Ana Revenco, în 2012, a fost promovată de verișorul său, Dorin Recean, membru PLDM, în funcția de director al Centrului de Combatere a Traficului de Ființe Umane.

Veaceslav Negruță, fostul membru PLDM și ministru al finanțelor din partea PLDM, a activat în Guvernul Filat pe timpul furtului miliardului.

Vasile Popa, azi este vicedirector la SPPS, el a fost bodyguardul personal a lui Filat, după care a devenit bodyguardul personal al Maiei Sandu.

Vladislav Kulminski era consilierul lui Iurie Leancă, pe când acesta era membru PLDM.

Liliana Palihovici a fost promovată de Maia Sandu ca reprezentant special pe probleme de gender. Palihovici a fost vicespeaker PLDM, membru și unul dintre liderii formațiunii conduse de Filat.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă