PSRM

09 iulie 2021

Igor Dodon a avut o întrevedere cu colectivul uzinei de reciclare a deșeurilor din Chișinău

Liderul PSRM, Igor Dodon, a avut o întrevedere cu colectivul uzinei de reciclare a deșeurilor ABS Recycling din Chișinău.

„Am salutat colaboratorii întreprinderii, le-am mulțumit pentru îndeplinirea unor activități dificile, dar foarte utile: reciclarea deșeurilor casnice solide.

Actualmente, acest subiect este foarte actual pentru toate țările lumii, fără nicio excepție, iar în Moldova, această ramură este la etapa de dezvoltare și necesită susținere financiară și tehnică din partea statului.

Am subliniat faptul că Blocul electoral al Comuniștilor și Socialiștilor pledează pentru realizarea unor proiecte de amploare în domeniul industriei și al protecției mediului. I-am îndemnat să susțină echipa noastră la alegerile din 11 iulie, ca să putem realiza obiectivele propuse”, a declarat Dodon.

Compania “ABS” S.R.L. activează pe piața din Moldova din 1992. Din anul 2006 au început investițiile în domeniul de gestionare a deșeurilor, prin amenajarea fabricii de reciclare a ambalajelor PET și crearea unui sistem de colectare selectivă în municipiul Chișinău.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă