PSRM

03 iulie 2021

Igor Dodon a avut o întrevedere cu cetățenii din satele Etulia și Cișmichioi, raionul Vulcănești.

„Am fost bucuros să constat că oamenii sunt gata să ne sprijine în alegeri. Totodată, fiind stataliști convinși și susținători ai valorilor tradiționale, ei și-au exprimat îngrijorarea vizavi de situația din țară, de riscurile cărora ar putea fi supusă statalitatea și neutralitatea țării noastre, valorile creștine și familiale.

De asemenea, localnicii au solicitat sprijin în soluționare problemelor cu care se confruntă: reparația drumurilor și a obiectelor de menire socială, asigurarea cu apă și canalizare și altele.

Am mulțumit locuitorilor Autonomiei Găgăuze pentru sprijinul constant acordat PSRM, menționând că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor are o echipă profesionistă, care știe să gestioneze țara, are elaborat un program de dezvoltare social – economică a țării care după alegeri poate fi deja pus în aplicare.

Am reiterat determinarea noastră fermă de a aduce bunăstarea în casele tuturor cetățenilor țării noastre, să implementăm proiecte sociale și de infrastructură, să protejăm statalitatea și independența Republicii Moldova!”, a scris Dodon după întrevedere.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă