PSRM

25 august 2023

Igor Dodon a avut o întâlnire cu membrii OT PSRM din raioanele Ocnița și Briceni

Astăzi, secretarul executiv al Partidului Socialiștilor, Igor Dodon, a avut o întâlnire cu conducerea și membrii organizațiilor teritoriale din raioanele Ocnița și Briceni, precum și cu candidații desemnați de PSRM pentru funcția de primar în localitățile din aceste două raioane.

În cadrul ședinței a fost făcut un schimb de opinii cu privire la situația politică din țară. O atenție deosebită a fost acordată factorilor care influențează rezultatele viitoarelor alegeri locale. De asemenea, a fost discutată strategia de pregătire și campania PSRM în raioanele Ocnița și Briceni în preajma alegerilor din 5 noiembrie 2023.

Participanții la discuție au fost unanimi în opinia că PSRM trebuie să participe la alegerile primarilor din toate localitățile raioanelor respective și să obțină numărul maxim de mandate. Socialiștii și-au exprimat dorința comună de a consolida cooperarea și coordona eforturile pentru o campanie de succes.

Igor Dodon a subliniat importanța alegerilor locale ca instrument democratic pentru realizarea voinței cetățenilor. Secretarul executiv al PSRM și-a exprimat încrederea că PSRM va desfășura o campanie de succes care va fi bazată pe principiile justiției sociale și guvernării responsabile.

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă