PSRM

19 martie 2021

Igor Dodon a acordat un ajutor financiar pentru construcția casei unei familii cu 7 copii

Președintele PSRM, Igor Dodon, a acordat un ajutor financiar pentru construcția casei familiei Gamarța, care crește și educă 7 băieți, cu vârste cuprinse între 1 an și 18 ani. Cei nouă membri ai familiei l-au vizitat pe Igor Dodon, cu care au discutat despre procesul de construcție a locuinței.

Familia locuiește în Roşcanii de Sus, Rezina, și în prezent locuiește într-o casă bătrânească, iar copiii nu au suficient spațiu și nici condiții bune de trai. Ecaterina și Nicolae Gamarța au solicitat un ajutor financiar pentru finalizarea casei care se află în construcție de mai mult timp. Nicolae este șomer, iar soția se află în concediu de îngrijire al copilului. Venitul familiei este destul de modest, doar 740 de lei îndemnizația pentru creșterea copilului și cu greu reușesc să facă față greutăților cu care se confruntă zilnic.

Pe lângă suportul financiar, Igor Dodon le-a dăruit și alte lucruri necesare pentru copii și pentru casă.
Președintele PSRM a reiterat că statul trebuie să acorde toată susținerea familiilor numeroase, iar ajutorul social să le asigure un trai decent. Dodon a dat asigurări că va depune și în continuare efortul necesar pentru a fi alături de cei care au nevoie de sprijin.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă