PSRM

01 iulie 2022

„Vremurile bune au venit doar pentru guvernare” – la Chișinău a avut loc o acțiune de protest

O nouă acțiune de protest împotriva politicii antipopulare a guvernării a avut loc în fața Parlamentului Republicii Moldova. Participanții la miting și-au exprimat indignarea față de politica distructivă continuă a regimului Maiei Sandu și a partidului său.

În special, la miting au fost expuse opinii precum că guvernarea este ruptă complet și de problemele cotidiene ale poporului, și de realitate în general. Președintele fracțiunii PSRM din Consiliul Municipal Chișinău, Alexandr Odințov a amintit afirmațiile prim-ministrului Natalia Gavrilița despre faptul că guvernarea nu se preocupă de „lucrurile de moment”, ea se gândește la „cele veșnice”.

Deputatul Petru Burduja a menționat faptul că închiderea universităților va provoca exodul tinerilor din Republica Moldova, iar populația țării este în general lăsată în voia sorții. „Dacă sunteți incompetenți, recunoașteți acest lucru și faceți loc celor care știu cum să ia decizii, cum să-și asume responsabilitatea și să dezvolte Moldova”, a spus deputatul.

La rândul său, Adrian Lebedinschi a declarat că partidul de la guvernare „vinde țara”, a mințit pensionarii, nu a majorat salariile oamenilor, în schimb, a admis creșterea multiplă a prețurilor la toate. „Vremurile bune au venit, dar numai pentru guvernare”, a spus deputatul socialist.

„Guvernarea actuală este cel mai mare rău pentru Moldova”, a menționat Grigore Novac, membru al Comitetului executiv al PSRM, vicepreședintele fracțiunii parlamentare. Deputatul Alla Pilipețcaia a spus că toate problemele din țară vin de la PAS, iar Alexandr Nesterovschi a declarat că partidul de la guvernare duce Moldova spre eșec și face tot posibilul pentru a distruge țara.

 

 

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă