PSRM

25 mai 2022

Grigore Novac: Am avut ocazia să discutăm cu președintele Igor Dodon, sunteți auziți și el simte susținerea voastră

Igor Dodon simte susținerea cetățenilor. Declarația a fost făcută de deputatul PSRM, Grigore Novac, după ieșirea din Direcția de Poliție a municipiului Chișinău, unde este reținut fostul președintele al țării, Igor Dodon.

”Am avut ocazia să discutăm cu președintele Igor Dodon. Sunteți auziți și el simte susținerea voastră. Cert este că nu pot nici procurorii, nici justiția selectivă, chiar dacă l-au lipsit de libertate, nu-l pot lipsi de demnitate și caracter”, a spus Novac, precizând că în cadrul discuțiilor nu s-a discutat despre anchetă.

Potrivit deputatului, susținerea enormă din partea cetățenilor, demonstrează popularitatea lui Igor Dodon.

”Nevinovăția va fi dovedită, noi am mai trecut prin situații când justiția a fost acaparată, ulterior am arătat că ea poate fi eliberată. Acum a fost reacaparată, dar împreună o vom elibera”, a declarat membrul Comitetului executiv al PSRM.

Astăzi au continuat protestele în susținerea fostul președintele al țării, Igor Dodon, reținut în ajun pe mai multe capete de acuzare. Manifestanții au cerut eliberarea acestuia și desfășurarea unei justiții corecte.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă