PSRM

14 mai 2020

Grigore Novac: Acum devine limpede de ce Plahotniuc, Şor, Candu și ceilalți din jurul lor fac tot posibilul ca să demită Guvernul Ion Chicu

„Se strînge funia în jurul parlui…” Așa a comentat deputatul PSRM Grigore Novac ultimele declarații ale președintelui, Igor Dodon despre dosarul “furtul miliardului” și concesionarea aeroportului.

“Acum devine și mai limpede de ce Şinu Candu este așa agitat, nervos și periodic cu roşeață pe obrăjori… Problema nu constă doar în faptul că fugarii Plahotniuc și Şor vor rămîne fără Aeroportul Internațional Chișinău care este o bucată foarte grasă din punct de vedere financiar, dar cred eu că acești inşi deja simt mirosul celulelor din penitenciare”, spune Novac.

Deputatul PSRM a explicat că potrivit informațiilor prezentate de președinte, furtul miliardului a fost pregătit de foștii membri ai CNPF, premieri și miniștri ai economiei. „Cred că va amintiți cine era de exemplu în acea perioadă Ministrul Economiei mă refer la perioada activă, din vara 2014 pînă ianuarie 2015 ?! Corect, Şinu Candu era la cîrma ministerului”, scrie Novac.

„Acum devine limpede de ce Plahotniuc, Şor, Candu și ceilalți din jurul lor fac tot posibilul ca să demită Guvernul Ion Chicu, deoarece instabilitatea politică le dă şanse teoretice să revină la putere de comun cu Sandu, Năstase și astfel sa scape cumva de acel miros din celulele penitenciarelor”, a mai precizat parlamentarul.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă