PSRM

24 februarie 2019

Greceanîi: Astăzi se va decide existența în continuare a Republicii Moldova ca stat independent și suveran

Președintele Partidului Socialiștilor, a votat de dimineață, la secția de votare în a cărei rază teritorială își are reședința. Zinaida Greceanîi a menționat că astăzi, este o zi  decisivă pentru toată Republica Moldova.

„De nenumărate ori am spus că, la aceste alegeri se va decide existența în continuare a Republicii Moldova ca stat independent și suveran. Am votat pentru stabilitate politică, pentru o echipă de profesionaliști și stataliști, pentru cei care știu cum să apere interesele propriei țări și a poporului”, a spus Greceanîi.

Potrivit dumneaei, în această situație, aceasta este cel mai important pentru Republica Moldova, pentru că, în ultimii 10 ani s-a produs un dezastru adevărat în republica noastră.

“Astăzi avem nevoie de o echipă de stataliști și profesionaliști, care vor ști cum să dezvolte nu doar economia Moldovei, dar și cum să soluționeze toate celelalte probleme existente. Sunt  sigură, noua majoritate parlamentară, astăzi, o vor forma cetățenii care vor veni la secțiile de votare. Asta este cel mai important”, a conchis liderul PSRM.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă