PSRM

06 martie 2020

Golovatiuc către opoziție: Sunteți sau nu pentru soluționarea problemelor sociale?!

Proiectul propus de Guvern pentru a reduce povara fiscală de pe umerii cetățenilor pentru compensarea ”furtului miliardului” nu ar trebui considerată ca fiind singura soluție la toate problemele asociate miliardului. Aceasta este doar una dintre oportunitățile care implică reducerea poverii asupra bugetului. Despre acest lucru a declarat de la tribuna Parlamentului deputatul PSRM, Vladimir Golovatiuc, referindu-se la opoziția nemulțumită de această inițiativă.

„Întrebarea este simplă: sunteți împotrivă? Sunteți împotriva faptului că anul acesta bugetul va fi suplinit cu cel puțin 218 mln de lei pentru proiecte sociale și așa mai departe? Sunteți sau nu împotrivă? Într-adevăr, nu este tot ce ar trebui să fie, dar astăzi, aceasta este singura oportunitate reală din ultimii ani de a reduce povara bugetară. Doar în acest fel putem aborda această problemă. Nu poți fi parțial de acord. „Suntem pentru, dar, dar, dar …”. Sunteți pentru soluționarea problemelor sociale, pe lîngă ceea ce există deja în buget, sau sunteți împotrivă? Și punct. Toate celelalte sunt doar cuvinte frumoase. Aceasta este o acțiune reală, iar noi, deputații, trebuie să o susținem”, a spus Golovatiuc.

Amintim că Igor Dodon, a anunțat, despre lansarea unei inițiative prezidențială care să scoată povara fiscală de pe umerii cetățenilor pentru compensarea ”furtului miliardului” din sistemul bancar din Moldova. Aceasta a fost susținută de Guvern, care a elaborate un proiect corespunzător.

Sursa: aif.md

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă