PSRM

24 februarie 2019

Golovatiuc: Am votat pentru schimbări reale, pentru dezvoltarea și progresul Republicii Moldova

Candidatul la funcția de deputat din partea PSRM, Vladimir Golovatiuc, a votat la secția de votare în a cărei rază teritorială își are reședința.

“Sunt deputat PSRM, iar acest lucru spune multe. Dar sunt și economist și înțeleg perfect în ce situație se află țara, în ce situație se află economia țării. Producția se reduce, afacerea dispare, nivelul de trai al populației este în scădere, calitatea vieții se înrăutățește”, a spus Golovatiuc.

De asemenea, a menționat că, politica care este promovată în țară nu numai că, nu soluționează problemele cu care se confruntă țara, ci le amplifică și mai mult. Prin urmare, în opinia socialistului, este necesar o schimbare radicală a tuturor politicilor: economice, financiare, fiscale, monetare.

“Pentru aceasta trebuie de schimbat guvernarea. Am votat pentru schimbări reale, pentru dezvoltarea și progresul Moldovei”, a concluzionat Golovatiuc.

Amintim, astăzi în Republica Moldova se desfășoară alegerille parlamentare. Secțiile de votare au fost  deschise la 07.00 și vor funcționa pînă la 21.00.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă