PSRM

09 iulie 2021

Gaik Vartanean: Nu puteți priva 90 de mii de cetățeni de dreptul de a alege

Cu două zile înainte de alegeri, vor să lipsească 90 de mii de cetățeni moldoveni de dreptul la vot, a declarat deputatul PSRM Gaik Vartanean, în cadrul acțiuni de protest în fața clădirii Curții Supreme de Justiție.

– Blocul Comuniștilor și Socialiștilor este singura forță care luptă pentru drepturile fundamentale ale acestor oameni. Cei care au decis să închidă 29 de secții de votare se tem de opinia cetățenilor. Dar nu puteți priva 90 de mii de cetățeni de dreptul de a alege!”, a subliniat Vartanean la miting.

De remarcat faptul că anterior Igor Dodon a anunțat desfășurarea protestului de amploare împotriva deciziei antidemocratice și antistatale a Curții de Apel privind reducerea numărului de secții de votare în Transnistria.

– Partidele de dreapta și președintele lor trec orice linie și încalcă din nou Constituția țării, dar Blocul Comuniștilor și Socialiștilor este gata să apere drepturile constituționale ale poporului atât înainte, cât și după alegeri, în orice circumstanțe, a declarat Dodon.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă