PSRM

30 octombrie 2020

Gaik Vartanean: Maia Sandu a fost parașutată aici din străinătate

Deputatul Partidului Socialiștilor, Gaik Vartanean, consideră că în Moldova a fost creat un partid de către structuri străine pentru a o promova pe Maia Sandu. Despre acest lucru a declarat în cadrul emisiunii „Вечерний разговор”, difuzată la canalul de televiziune TVC21.

„Maia Sandu a fost parașutată aici din străinătate, sub acoperirea fostului prim-ministru (Filat – n.red.), care a păzit-o, care a avut grijă de ea, inclusiv de la atacurile unei alte persoane influente la acea vreme, pentru că acestuia i s-a spus foarte dur și clar că aceasta este persoana pe care o vor promova. Înțelegem că Sandu a fost parașutată de influențe străine. Dar, în același timp, a fost încorporată în sistem și a votat pentru concesionarea aeroportului, iar pentru aceasta au mai votat atît Candu, cît și Plahotniuc”, a declarat Vartanean.

El a menționat că „acele mass-media care susțin vectorul de dreapta al acestui candidat, este evident că fac totul pentru a da uitării despre cine era Maia Sandu și ce făcea înainte de a fi adusă în „lumina reflectoarelor”. Și înainte de aceasta, ea a făcut parte din sistemul lui Plahotniuc, Filat, Ghimpu și oamenii trebuie să înțeleagă acest lucru”.

„Aici, în Moldova, a fost creat un partid de către o organizație neguvernamentală, creată de structuri străine pentru a-i influența direct activitățile, pentru a-l promova. La acest partid, sunt conectate zeci, sute, mii de organizații neguvernamentale care primesc un milion de dolari pe an și sarcina lor este să promoveze acest partid și acest candidat și să-i distrugă pe toți cei care sunt inacceptabili – PSRM și Dodon”, a remarcat politicianul.

„Prin urmare, cînd sunt întrebat despre imixtiunea Occidentului în alegeri, – deja timp de un deceniu, finanțarea are loc pentru același obiectiv – promovarea politicienilor lor, iar astăzi, aceasta este Maia Sandu”, a spus Vartanean.

Point.md

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă