PSRM

21 iulie 2021

Furculiță, mesaj pentru viitorii miniștri PAS: Să se pregătească de pe acum, să-și facă bine temele, că vor veni foarte des în Parlament

Deputații din Blocul Comuniștilor și Socialiștilor nu-și vor da votul pentru Guvernul PAS, în schimb miniștrii trebuie să fie pregătiți că vor fi chemați foarte des la raport în fața Parlamentului. Declarația a fost făcută de fruntașul PSRM, Corneliu Furculiță, la Prime TV.

Socialistul susține că deputații din opoziție vor desfășura un control parlamentar la sânge asupra actului guvernării. Totodată, politicianul a afirmat că Blocul Comuniștilor și Socialiștilor va fi o opoziție ”constructivă și combativă”.

”Opoziția trebuie să critice guvernarea. Care ar fi scopul dacă noi am vota această guvernare? Urmează un examen foarte dur pentru Guvern. Sunt mecanisme, instrumente, inclusiv moțiunile simple asupra miniștrilor și vom chema miniștrii să-și dea raportul, să se pregătească de pe acum, să-și facă bine temele, că vor veni foarte des în Parlament”, a spus Furculiță.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă