PSRM

03 decembrie 2021

Fracțiunea PSRM din CMC susține dezvoltarea infrastructurii sportive în Chișinău

Consilierii municipali din fracțiunea PSRM în Consiliul Municipal Chișinău au participat astăzi la deschiderea turneului de fotbal „Cupa de iarnă a Daciei”.

La turneul organizat de Tudor Bejan, Dacia Buiucani, în cooperare cu Primăria municipiului Chișinău și FMF, au participat peste 1500 de copii din Moldova, Ucraina și România. Turneul va dura până la sfârșitul lunii decembrie.

„Suntem mulțumiți de rezultatele colaborării stabilite între Primăria municipiului Chișinău și Dacia Buiucani, cu care municipalitatea a semnat un acord de cooperare pentru susținerea Clubului sportiv pentru copii și tineret de la Buiucani pentru trei ani, mulți copii se antrenează în acest club în mod gratuit”, a menționat consilierul PSRM Alexandru Aghenie, care a participat nemijlocit la pregătirea turneului.

Fracțiunea PSRM continuă să promoveze și să sprijine realizările sportive și modul de viață sănătos printre copii, inclusiv prin crearea infrastructurii în școli și în oraș.

Menționăm că în proiectul bugetului pentru anul 2022 sunt planificate 1,5 milioane de lei pentru susținerea Clubului sportiv pentru copii și tineret de la Buiucani.

PSRM

Adera la partid!

Proiectele partidului

Semnalează o problemă